0
0

Επιστροφή προϊόντων

>
>
Επιστροφή προϊόντων

Διαβάστε προσεκτικά τις περιγραφές αναφορικά με το μέγεθος ή την ποιότητα των κοσμημάτων, προκειμένου να αποφύγετε την ταλαιπωρία της αλλαγής ή της επιστροφής. Υπάρχει κόσμος με σοβαρές αλλεργίες, δεν υπάρχει ίχνος παραπλάνησης.

Οι φωτογραφίες ανήκουν στα πνευματικά δικαιώματα του www.vicirello.com και είναι 100% αντιπροσωπευτικές.

Αλλαγές και επιστροφές χρημάτων γίνονται εντός 14 εργάσιμων ημερών απο την ημέρα που θα παραλάβετε με την απόδειξη σας και με ΕΛΤΑ COURIER Πόρτα -Πόρτα.

Eαν πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών είναι με δική σας ευθύνη και χρέωση.

Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξολοκλήρου την εταιρεία.

Σε περίπτωση αλλαγής,για να μας στείλετε πίσω το δέμα με ΕΛΤΑ κούριερ πόρτα πόρτα, τα έξοδα χρεώνονται σε εμάς, ενώ για να παραλάβετε το νέο δέμα τα έξοδα αποστολής είναι 3€. Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης-παραλαβής, εφόσον το κόσμημα είναι αφόρετο. Επικοινωνήστε μαζί μας γραπτώς ή προβείτε σε νέα παραγγελία ίσης ή μεγαλύτερης αξίας(+3€ νέα μεταφορικά) και θυμηθείτε να μας σημειώσετε στις παρατηρήσεις πως πρόκειται για αλλαγή(προκειμένου να διαμορφώσουμε την αντικαταβολή σας) καθώς και το προιόν που μας επιστρέφετε.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε παραπάνω απο δύο αλλαγές, τα έξοδα αποστολής και παραλαβής είνα δικά σας.

*Εαν δεν γίνει παράδοση παραλαβή : Εφόσον έχετε συμπληρώσει τα παραπάνω στοιχεία , στέλνετε το προϊόν (στην αρχική του κατάσταση) που επιθυμείτε να αλλάξετε ή επιστρέψετε μαζί με το παρόν έντυπο αλλαγής στην
διεύθυνση αποστολής εντός 14 ημερών με ΕΛΤΑ COURIER ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ να εσωκλείστε το έντυπο που θα λάβετε μαζί με την απόδειξη αγοράς στο δέμα που θα μας επιστρέψετε.

*Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, τα έξοδα αποστολής για να μας στείλετε το δέμα με courier, γίνονται με χρέωση δική σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να γίνει επιστροφή χρημάτων, σημειώνετε πάνω στην φόρμα επιστροφής ότι επιθυμείτε να γίνει επιστροφή χρημάτων σε μια από τις συνεργαζόμενες τράπεζες (Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική,Alpha Bank) και μας αναγράφετε τη τράπεζα, το όνομα δικαιούχου και τον αριθμό λογαριασμού (IBAN) στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Η επιστροφή του ποσού γίνεται μέσα στις επόμενες 2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος. Σε περίπτωση κατάθεσης σε διαφορετική τράπεζα, το έμβασμα το επιβαρύνεται ο Δικαιούχος (Πελάτης) και όχι ο Καταθέτης (www.vicirello.com)

*Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία.

Η εταιρεία μας αφού παραλάβει το προϊόν και εφ’όσον πληρούνται όλες οι παρακάτω προϋποθέσεις θα προβεί στην άμεση αλλαγή-αντικατάσταση(ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) και αποστολή του νέου προϊόντος. Για να μπορεί να γίνει αποδεκτή η επιστροφή, το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική ποιοτικά κατάσταση που το παραλάβατε και με τις ετικέτες επάνω. Δεν θα πρέπει να έχει φορεθεί (εκτός από τη δοκιμή) ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού. Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων είναι αποκλειστικά δική σας για αυτό και θα πρέπει να εξασφαλίσετε την ασφαλή μεταφορά του και να φροντίσετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο.

Για οποιοδήποτε απορία ή πρόβλημα που αντιμετωπίζετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας μας e mail στο [email protected]

Σας ευχαριστούμε πολύ, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε σύντομα.

Γράψτε και πατήστε Enter

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.